virringvvs.info

Klik her for at redigere underoverskriften.

Baggrund

Virring VVS er et enkeltmandsfirma med ejer Nicki Hamann.

 Nicki startede som VVS og energimontør ved Hovedgård og Omegns VVS i 2005 og blev udlært ved dem.

Efter en tids ansættelse, valgte Nicki i 2010 at begynde at læse til VVS- og energiinstallatør ved Erhvervsakademiet Dania i Hadsten.

I april 2013 startede Nicki Virring VVS.

Privat bor Nicki sammen med sin kone og tre børn.


Virring VVS v/ Nicki Hamann

Virring VVS har base i den lille by Virring ved Skanderborg. Herfra kører Nicki ud til små og store VVS opgaver primært i Skanderborg, Århus og Odder kommuner.


Det er vigtigt for Nicki, at indgå i dialog med jer som kunde og finde de helt rigtige løsninger til jeres projekt. Det er uanset, om det er renovering af et badeværelse, nybyggeri, energioptimering eller andre VVS opgaver.


Skarpe priser og kvalitetsprodukter.

Alle produkter forhandles ved kendte VVS grossister alt efter, hvem der kan levere den bedste pris til gavn for kunden. Virring VVS sætter en ære i at levere materialerne til skarpe, konkurrencedygtige priser. Opgaverne udføres professionelt og altid med to års garanti. Virring VVS har et kvalitetssikringssystem, hvor alle sager oprettes og evalueres løbende.

Tilfredse kunder er det vigtigste.

Det er vigtigt for Virring VVS med en god dialog med kunden. Uanset om det er en lille eller større opgave behandles alle lige, da slutresultatet skal leve op til alles tilfredsstillelse. Såfremt der sker fejl eller mangler udbedres disse professionelt.

Hvorfor vælge os?

Nicki er autoriseret VVS installatør med bred erfaring indenfor VVS. Virring VVS er medlem af Arbejdsgiverne (tidl. DS Håndværk og Industri), der sikrer kunden op til 75000 kr. ved eventuelle fejl og mangler.

Vi vil altid gerne komme med et uforpligtende tilbud. Der gives altid en skarp pris, der kan matche konkurrenternes.

Ring til os i dag og lad os få en snak om jeres kommende projekt; 24425664